Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

Control Room Operator

Ons Control Room team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor technische monitoring en opvolging van afwijkingen. Buiten kantoortijden gebeurt dit, afhankelijk van de drukte, gewoon vanuit huis.

Werkvoorbereider

Samen met het team van een System Support Specialist, Field Service Engineer en externe monteurs zorg je dat de systemen geïnstalleerd worden en operationeel blijven. Als werkvoorbereider hebt je daarin een belangrijke rol. Je draagt de zorg voor de voorbereiding, organisatie en coördinatie van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Je verwerkt de binnenkomende opdrachten in het ERP systeem (AFAS), koopt de materialen in en plant de installatie in afstemming de opdrachtgever .

Netwerk Specialist / SCADA Engineer

Samen met het team van een Field Service Engineer, Werkvoorbereider en externe monteurs zorg je dat de systemen operationeel zijn en effectief beheerd worden. Je hebt veel contact met onze Nederlandse en Belgische opdrachtgevers, ondersteunt de buitendienst met je technische kennis en test de nieuwste systemen.

Technisch manager – Elektrische werken

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van windparken. De kracht van Topwind zit in een sterke technische basis aangevuld met een oplossingsgerichte en pragmatische mentaliteit. Tijdens de ontwikkeling en realisatie van een windpark zorgt Topwind namens de opdrachtgever dat de technische uitwerking optimaal is in dienst van het project. Mooi werk, waarbij het aankomt op verstand van zaken en de wil om elke dag verder te leren.

Technisch manager – Civiele werken

Als Technisch Manger - Civiele Werken ben je het technische brein met betrekking tot de civiele werken in onze projecten. Onder andere het plaatsen van kranen, wegen en windturbinefunderingen. Je coördineert, ontwerpt en borgt de kwaliteit van het project.

Toezichthouder Windenergie

Als toezichthouder ben je namens de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt op de bouwplaats. Je houdt toezicht op veiligheid, voortgang en kwaliteit. Op elk project kan je bouwen op de kennis en ervaring van collega’s.

Werken bij Topwind voelt als thuiskomen

“Ruud en ik zijn geen echte ondernemers of directeuren. Wij zijn vooral vakidioten met een passie voor windenergie. Voor ons is het belangrijk dat iemand met plezier naar zijn werk gaat én dat zijn werksituatie goed aansluit op zijn thuissituatie. Laats zei een collega: ‘werken bij Topwind voelt als thuiskomen’. En zo vinden wij dat ook, want tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten!” - Johan Top, Directeur van Topwind

Waarom je als techneut nou juist bij Topwind moet komen werken? We vormen samen een hecht team dat elkaar vertrouwt en verantwoordelijkheid geeft. Daardoor heerst er hier een prettige, informele sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Waarom je als techneut nou juist bij Topwind moet komen werken? We vormen samen een hecht team dat elkaar vertrouwt en verantwoordelijkheid geeft. Daardoor heerst er hier een prettige, informele sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Johan Top - Directeur Topwind

20+

werknemers

Barneveld

kantoor

34

gemiddelde leeftijd