Senior Project Manager

Bekijk de vacature en join our team!

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van wind- en zonneparken. De kracht van Topwind zit in een sterke technische basis aangevuld met een oplossingsgerichte en pragmatische mentaliteit. Tijdens de ontwikkeling en realisatie van een wind- of zonnepark zorgt Topwind namens de opdrachtgever dat de uitwerking optimaal is in dienst van het project. Mooi werk, waarbij het aankomt op verstand van zaken en de wil om elke dag verder te leren.

Wat ga je doen?

Als ervaren Project Manager ben je zelfstandig, overzie je alle processen en heb je oog voor kwaliteit en effectiviteit. Jouw inzet is onmisbaar bij zowel aansprekende internationale projecten als bij kleinere vraagstukken. Tijdens de ontwikkelingsfase adviseer je onze opdrachtgever rondom het ontwikkelproces en begeleid je o.a. (technische) haalbaarheidsstudies en vergunningstrajecten die veelal door externe partijen worden uitgevoerd. Zodra de opdrachtgever groen licht geeft om het project te realiseren, leid je het aanbestedingsproces en de inkoop van de materialen en diensten. Vervolgens verzorg je het project- en HSE-plan en stel je een kundig projectteam samen. Gedurende het gehele proces stuur je zowel interne als externe stakeholders aan en zorg je voor een goede samenwerking. Jij laat alle processen naadloos op elkaar aansluiten zodat het project een succes wordt voor onze opdrachtgever en daarmee ook voor Topwind.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je vindt het leuk om als ervaren project manager betrokken te zijn in alle fases van een project (van ontwikkeling tot exploitatie);
  • Je hebt affiniteit met techniek in de meest brede zin van het woord;
  • Je houdt er van om met de opdrachtgever in contact te staan en jouw visie over te brengen;
  • Je communiceert effectief in zowel groepsverband als één op één;
  • Je voelt geen belemmering om regelmatig onderweg te zijn binnen Nederland en af en toe binnen Europa;
  • Je past bij een groeiende, ambitieuze onderneming waar een flexibele instelling en inzet een vereiste is.
  • Je kunt systematisch en resultaatgericht werken en beschikt over leidinggevende kwaliteiten, maar blijft pragmatisch denken en doen.

Wat bieden wij?

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de dynamische markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling, goede salariëring en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

Interesse?

Je schriftelijke sollicitatie inclusief C.V. kun je sturen aan jobs@topwind.nl. Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Wendy van Veldhuisen (Human Resources), tel: 06-83 92 66 06.