Toezichthouder Windenergie

Bekijk de vacature en join our team!

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van windparken. De kracht van Topwind zit in een sterke technische basis aangevuld met een oplossingsgerichte en pragmatische mentaliteit. Binnen onze divisie Systems worden diverse systemen ontwikkeld en verkocht die zorgen voor een optimale veiligheid en integratie van windparken in de omgeving. Hiervoor zijn we op zoek naar een Toezichthouder Windenergie:

Wat ga je doen?

Als toezichthouder ben je namens de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt op de bouwplaats. Je houdt toezicht op veiligheid, voortgang en kwaliteit. Je bereidt het toezicht goed voor en beoordeelt vooraf werkplannen, werkvergunningen én het weerbericht. Daarbij stem je de werkzaamheden af met de uitvoerders en grondeigenaren en legt de afspraken vast. Afwijkingen van het werkplan en/of ontwerp pak je proactief op om tot het gewenste resultaat te komen. Als toezichthouder werk je zelfstandig op kleine projecten en in teamverband op grote projecten. Op elk project kan je bouwen op de kennis en ervaring van collega’s.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je hebt ervaring in een technische richting op MBO niveau in de energie of GWW sector.
  • Je kunt gestructureerd en resultaatgericht werken, maar blijft oplossingsgericht denken en doen.
  • Je houdt ervan om buiten op de bouwplaats te zijn om daar een actieve en motiverende rol te spelen.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling en inzet een vereiste is.
  • Je bent bereid om cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.
  • Je bent assertief en communiceert zelfstandig met aannemers, grondeigenaren én onze klant.

Wat bieden wij?

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling, goede salariëring en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

Geïnteresseerd?

Je schriftelijke sollicitatie inclusief C.V. kun je sturen aan jobs@topwind.nl. Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Wendy van Veldhuisen (Human Resources), tel: 06-83 92 66 06.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects