Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

Stagiair(e) ERP Implementatie

Het doel van de stage is succesvolle implementatie van het nieuwe ERP pakket binnen een organisatie met veel diversiteit.

WAT DOET TOPWIND?

Topwind is een bedrijf met veel ervaring in de windenergie. Samen met de ongeveer 15 collega’s en een groot netwerk, onderscheiden we ons door het succesvol combineren van theorie met praktische ervaring, in hetbeheren en realiseren van windparken en systemen. En daar zijn we trots op! Coöperaties, investeerders, energieproducenten, fabrikanten, en particuliere eigenaren van windturbines ervaren ons als een betrouwbare partner en betrekken ons bij hun project en het beheer van hun windturbines.

BEHOEFTE EN OPDRACHTEN

Topwind heeft drie afdelingen: Asset Management, Project Management en Systems. Elke afdeling heeft specifieke werkwijzes. Zo dienen er binnen Asset Management 20-jarige contracten bewaakt te kunnen worden. Bij Project Management kunnen er tientallen leveranciers betrokken zijn binnen één project. Terwijl bij afdeling Systems nauwkeurig voorraadbeheer en configuratie management van groot belang zijn. Aan jouw de taak deze diversiteit mogelijk te maken in het nieuwe ERP pakket. Het doel van de stage is succesvolle implementatie van het nieuwe ERP pakket. Om dit te bereiken zul je de volgende stappen ondernemen;

  • Inventarisatie en interviews met collega’s
  • Formaliseren, optimaliseren, documenteren van bedrijfsprocessen
  • Implementeren van bedrijfsprocessen in ERP software
  • Schrijven van handleiding en geven van interne trainingen
  • Ontwerpen en creëren van business intelligence dashboard

Op basis van beschikbare tijd en kennis zullen bij de start van de stage prioriteiten worden bepaald zodat we samen met jou haalbare doelen kunnen stellen.

CONTACT

We zijn op zoek naar student met kennis of ambitie om kennis op te doen met o.a. Excel, Power BI, en SQL. Wil jij stage lopen bij een groeiend MKB bedrijf in de windenergie en spreekt bovenstaande opdracht jou aan? Stuur dan een korte motivatie en CV naar js@topwind.nl of bel +31 (0)6 12 70 93 06.

Waarom je als techneut nou juist bij Topwind moet komen werken? We vormen samen een hecht team dat elkaar vertrouwt en verantwoordelijkheid geeft. Daardoor heerst er hier een prettige, informele sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Waarom je als techneut nou juist bij Topwind moet komen werken? We vormen samen een hecht team dat elkaar vertrouwt en verantwoordelijkheid geeft. Daardoor heerst er hier een prettige, informele sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Johan Top - Directeur Topwind