Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

Project Manager

Als Project Manager bewaak je tijdens de uitvoering de veiligheid, kwaliteit, voortgang en budgetten. Jij laat alle processen naadloos op elkaar aansluiten zodat jouw projecten een succes zijn.

Wat ga je doen

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van jouw project of werkpakket. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring ben je verantwoordelijk voor de contracten voor windturbines, civiele of elektrische werken. Je voert het contract uit, overziet de processen en hebt oog voor kwaliteit en effectiviteit. Gedurende het voortraject leid je de aanbesteding en inkoop van de materialen en diensten. Tijdens de uitvoering bewaak je veiligheid, kwaliteit, voortgang en budgetten. Jij laat alle processen naadloos op elkaar aansluiten zodat jouw projecten een succes zijn.

Wie ben je en wat kun je

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting.
  • Je hebt tenminste 2 jaren ervaring met contracten of project management of de windsector.
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om op proactieve wijze doelen te realiseren in goed contact met de klant.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling en inzet een vereiste is.
  • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten, maar blijft pragmatisch denken én doen.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Wij bieden een vaste aanstelling en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

Solliciteren

Uw schriftelijke sollicitatie met motivatiebrief en C.V. kunt u tot uiterlijk 27 januari 2020 digitaal versturen aan jobs@topwind.nl.

"Topwind vormt de schakel tussen beleid en uitvoering, we kunnen dus zowel praktische als theoretische mensen gebruiken.”

Johan Top - Partner en Senior Consultant