Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

Control Room Operator

Als Control Room Operator maakt je onderdeel uit van ons team van Operators en Asset Managers. Je voert monitoring uit via onze online systemen en live camera verbindingen en analyseert de prestaties.

Bij Topwind zijn we gespecialiseerd in de technologie van windturbines. We houden ons bezig met het bouwen, optimaliseren en beheren van wind- en zonneparken. We zijn een hechte en sociale groep hardwerkende specialisten met passie voor het vak. Of het nou gaat om de techniek, de uitvoering of de sales, we gaan er vol voor! Binnen ons team zijn we op zoek naar een Control Room Operator:

Wat ga je doen

Onze afdeling Asset Management beheert meerdere wind- en zonneparken. Al deze parken zijn verbonden met onze Control Room in Barneveld. Hier bewaken onze Operators de betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties en zorgen voor controle over werkzaamheden en energieproductie. Ons Control Room team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor technische monitoring en opvolging van afwijkingen. Buiten kantoortijden gebeurt dit, afhankelijk van de drukte, gewoon vanuit huis. Als Control Room Operator maakt je onderdeel uit van ons team van Operators en Asset Managers. Je voert monitoring uit via onze online systemen en live camera verbindingen en analyseert de prestaties. Je staat klanten en leveranciers te woord en acties zet je uit richting de specialisten binnen Topwind. Als Operator ben je ook betrokken bij veiligheid en kwaliteit inspecties op locatie. Natuurlijk zorgen wij dat je  trainingen gaat volgen om windturbines daadwerkelijk te mogen betreden.

Wie ben je en wat kun je

  • Je hebt een MBO of HBO diploma in technische richting.
  • Je bent een toegewijd persoon. Optimale prestaties van de wind- en zonneparken zijn jouw doel.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als Control Room Operator bewaak je namelijk ook de veiligheid.
  • Je hebt een flexibele instelling. Je werkt met name tijdens kantooruren en staat periodiek stand-by voor meldingen in de nacht of het weekend.
  • Je bent collegiaal. Collega’s springen voor jou bij en jij springt voor je collega’s bij.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling en inzet een vereiste is.

 

Wat bieden wij

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie.

  • Mooie uitdagende baan in de energiemarkt waarbij je gaat werken op grote hoogte.
  • Een laptop en telefoon welke je ook privé mag gebruiken.
  • Betrouwbaar bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in de energie.
  • Gezellig, persoonlijk en gedreven team.

Reactie

Jouw motivatiebrief inclusief C.V. kan je digitaal versturen aan jobs@topwind.nl t.a.v. Peter Spruijt. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects