Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

 

Business Developer Duurzame Energie m/v

Topwind is sinds 2008 actief in de windindustrie en werkt met verschillende divisies aan de realisatie en exploitatie van wind- en zonneparken. Onze afdelingen Project- en Assetmanagement bestaan inmiddels uit zo’n 20 gedreven koppen met kennis van de techniek, contracten, financiering en de uitvoering. Wij hebben de ambitie om naast wind- en zonne-energie onze krachten ook te gaan inzetten op andere vormen van duurzame energie. Als team zijn wij op zoek naar een gedreven Business Developer die onze ‘energie’ kan vertalen naar uitdagende projecten in de energietransitie.

Waar houden wij ons mee bezig?

Vandaag de dag realiseren wij vooral windprojecten vanaf de vergunning totdat het windpark wordt opgeleverd. Daarnaast zetten wij ons tot het uiterste in om de wind- en zonneparken in ons beheer zo goed mogelijk te laten presteren. Onze uitdaging is om de contracten zo in te richten dat het contract de techniek dient. Je voelt het al; ons hart ligt toch wel écht bij de techniek en daarom zoeken wij altijd naar de projecten waar met technische oplossingen en een daadkrachtige aanpak het verschil kunnen maken.

Wie zoeken wij?

Als Business Developer ben jij in staat om onze competenties daar in te zetten waar de behoefte het grootst is. Daarbij breng je evenwicht in ons team van veelal technische specialisten doordat je meerjarige brede commerciële ervaring mee brengt, bij voorkeur in de energie- of infrasector. In deze functie houd je trends en ontwikkelingen op de energiemarkt nauwlettend in de gaten om zo nieuwe kansen te identificeren en hierop strategisch in te spelen. Je vertaalt deze kansen naar concrete commerciële concepten en sales activiteiten op klantniveau en/of marktniveau. Een ondernemende, resultaatgerichte instelling is hierbij vanzelfsprekend een vereiste. Jouw ambities passen bij een groeiende onderneming waar flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

Wat bieden wij

Het was je misschien al opgevallen, maar bij ons heerst een informele sfeer. We houden ervan om elkaar vertrouwen te geven en dat biedt ruimte voor ondernemerschap. Sinds dit jaar werken we vanuit ons gerestylede kantoor in Barneveld, maar als het voor jou beter uitkomt, dan werk je gewoon vanuit huis!

Enthousiast?

Laat het weten aan Wendy van Veldhuisen via mail jobs@topwind.nl of telefonisch via 06 83 92 66 06. Ook voor vragen mag je Wendy gerust bellen of mailen.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects