Assistent Controller

Bekijk de vacature en join our team!

Topwind is sinds 2008 actief in de windindustrie en werkt met verschillende divisies aan de realisatie en exploitatie van wind- en zonneparken. Onze afdelingen Project- en Assetmanagement bestaan inmiddels uit zo’n 20 gedreven koppen met kennis van de techniek, contracten, financiering en de uitvoering. Binnen onze divisie Systems worden systemen ontwikkeld en geïnstalleerd die zorgen voor een optimale veiligheid en integratie van windparken in de omgeving. Topwind bestaat uit diverse entiteiten, zowel in Nederland als in België. Naast de Topwind groep voeren wij ook de administratie voor een aantal van onze klanten. Gezien onze huidige groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste Assistent Controller

Wat ga je doen?

Als Assistent Controller ondersteun je bij het opstellen van periodieke rapportages en je werkt aan verbetertrajecten bijvoorbeeld het integreren van het inkoop- en voorraadproces in ons ERP-systeem (AFAS). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, periodieke fiscale aangiften en voer je de salarisadministratie. Je krijgt een brede en integrale financiële functie waarin zowel administratie als controlling aan bod komt. Je bent daarnaast het aanspreekpunt voor vragen van bijvoorbeeld collega’s en je onderhoudt de contacten met stakeholders op financieel vlak. Jij bent de rechterhand van de Finance Manager waarbij er altijd ruimte is om te sparren. Samen met een financieel medewerkster ben jij het financiële geweten van het bedrijf. Ben je toe aan een tweede stap in je carrière en op zoek naar een uitdagende functie waarbij je veel kunt leren en verantwoordelijkheid krijgt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben je en wat kun je ?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (bijv. Bedrijfseconomie of Accountancy)
  • Je zit vol ambitie en hebt de drijfveer om je verder te ontwikkelen
  • Je hebt affiniteit met IT. Ons ERP-systeem (AFAS) heb je binnen no-time in de vingers en Excel kent voor jou geen geheimen.
  • Je bent analytisch ingesteld en houdt graag het overzicht.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling een vereiste is.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie.

Enthousiast?

Laat het weten aan Wendy van Veldhuisen via mail jobs@topwind.nl of telefonisch via 06 – 83 92 66 06. Ook voor vragen kun je Wendy gerust bellen of mailen.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects