Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

Asset Manager Windenergie

Het veilig opereren van windturbines en het maximaliseren van het rendement vraagt om gedegen technische expertise en voortdurende aandacht.

WAT GA JE DOEN

Als Asset Manager ben je zelfstandig, heb je oog voor veiligheid en kwaliteit en overzie je het operationele proces. Je vertegenwoordigt de eigenaar van het wind- of zonnepark en diens belangen richting de betrokken partijen. Daarbij inventariseer je afwijkingen en kansen en stuur je zo nodig bij. Maandelijks rapporteer je resultaten en technische analyses aan de klant. Tevens help je mee met het 24/7 monitoren van het portfolio. Ten behoeve van het groeiende portfolio werk je actief aan de ontwikkeling van de afdeling Asset Management. Je doet
verbetervoorstellen voor de dagelijkse werkzaamheden en initieert nieuwe ontwikkelingen voor de groei van de afdeling in kwalitatieve en kwantitatieve zin.

WIE BEN JE EN WAT KUN JE

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting;
  • Naast techniek heb je tevens interesse in de contractuele en financiële aspecten;
  • 0 – 3 jaar werkervaring in een technisch-operationele omgeving;
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de zonne- of windenergie;
  • Je bent communicatief sterk en zorgt voor een goede omgang met collega’s, klanten en
    onderhoudsbedrijven;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ

De turbines die wij beheren staan voornamelijk in Nederland en België. Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling, goede salariëring en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities. Deze positie kan op termijn, bij gebleken geschiktheid, eventueel uitgroeien naar een leidinggevende positie van de afdeling.

SOLLICITEREN

Je schriftelijke sollicitatie inclusief C.V. kun je digitaal versturen aan jobs@topwind.nl. Voor vragen en reacties kunt u mailen of bel dhr. G van Deuveren +31683996791.

Asset Management omvat alles op het gebied van het beheren, onderhouden en optimaliseren van windparken. Heel gevarieerd werk dus, waarbij we altijd nieuwe mensen kunnen gebruiken.

Asset Management omvat alles op het gebied van het beheren, onderhouden en optimaliseren van windparken. Heel gevarieerd werk dus, waarbij we altijd nieuwe mensen kunnen gebruiken.

Johan Top - Directeur Topwind