Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Stagiair(e) Projectmanagement

De realisatie van een windturbine of een compleet windpark, vraagt om krachtig projectmanagement.

WAT DOET DE AFDELING PROJECTMANAGEMENT

De realisatie van een windturbine of een compleet windpark, vraagt om krachtig projectmanagement. Iemand die al die aspecten beheerst binnen de tijd, binnen het budget en met de juiste kwaliteit. En bovenal iemand die er voor zorgt dat de techniek straks presteert. Zodra de vergunning gereed is, kan Topwind de klanten ondersteunen. Denk daarbij aan het aanbesteden van de verschillende werken (toegangswegen, bekabeling, funderingen, turbines) maar ook aan het coördineren van de werkzaamheden op locatie en de oplevering van de werken. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een project met 1 turbine of een groot park van 20 turbines.

BEHOEFTE EN OPDRACHTEN

Onze project management heeft continue behoefte aan stagiaires. Het is daarbij mogelijk om specifieke
opdrachten uit te voeren of om mee te lopen in een project. Denk hierbij aan:

  • Een meewerkstage met de site manager voor windprojecten. De site manager coördineert de werkzaamheden op locatie en houdt toezicht op de kwaliteit en voortgang;
  • Het ontwikkelen van een technisch/bedrijfskundig model voor haalbaarheidstudies van cable pooling projecten. Cable pooling is het delen van een netaansluiting voor meerdere productie eenheden, bijvoorbeeld een zonne- en windpark;
  • Het opstellen van een dashboard voor de project- en sitemanager waarop de relevante zaken voor een project worden weergegeven.

Heb je zelf een idee voor een opdracht, draag deze dan bij ons aan. In overleg kunnen we een passende opdracht opstellen.

CONTACT

Neem voor meer info contact op met Gerhard van Deuveren via gd@topwind.nl of bel +31 (0)683996791.

Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects